Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.mirelahagea.com.

Site-ul este operat de HAGEA MIRELA ANCA PFA, cu sediul in Deva, strada 1 Mai, nr.16, județul Hunedoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 145/08.03.2018, cod inregistrare fiscala 38987473, telefon 0726698139, email oficial contact@mirelahagea.com.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos si a POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE. Recomandam citirea cu atentie a acestora. HAGEA MIRELA ANCA PFA iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesand aceasta pagină, numita “Termeni si condiții”.

COMUNICAREA ELECTRONICA

Vizitarea website-ului sau trimiterea de e-mailuri către MIRELAHAGEA.COM constituie comunicare electronica.  Sunteți de acord să primiți comunicari electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe website, îndepliniți orice cerință legală în care aceste comunicări sunt scrise.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor si produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

RESPONSABILITATE

Informațiile conținute sau puse la dispoziție prin intermediul site-ului (inclusiv, dar fără a se limita la informații conținute pe videoclipuri, forumuri de discuții, comentarii pe blog, sesiunilor individuale, de grup sau a oricărui tip de program, webinarii, descărcări, e-mailurile, fișierele text sau chaturile) nu pot înlocui serviciile profesioniștilor instruiți în orice domeniu, inclusiv, dar fără a se limita la domeniul financiar, medical, psihologic sau probleme legale.

Toate informațiile referitoare la terapiile de eliberare emoțională nu sunt menite sa inlocuiasca relatia Dvs. cu un cadru medical calificat si nu sunt facute publice ca sfaturi medicale. Va incurajez sa luati deciziile potrivite de ingrijire a sanatatii Dvs, pe baza propriilor cercetari si a colectarii informatiilor, in parteneriat cu un profesionist calificat in ingrijirea medicala. Cazurile si marturiile prezentate nu constituie o garantie sau predictie in ceea ce priveste rezultatul folosirii Tehnicilor de Eliberare Emotionala si in cazul Dvs.

Desi toate materialele si trimiterile la alte surse sunt prezentate cu buna-credinta, totusi acuratetea, eficienta, caracterul complet sau utilitatea oricaror informatii, nu poate fi garantata.

Nici eu, nici partenerii mri, nici afiliații lor, nu sunt responsabilă direct sau indirect pentru daune cauzale, speciale sau de altă natură care pot rezulta, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea economică, vătămarea, boala sau decesul.

Clientul este singur responsabil si raspunde pentru deciziile, acțiunile și rezultatele sale în viață. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord ca noi nu răspundem pentru astfel de decizii, acțiuni sau rezultate, în orice moment, în orice circumstanță.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.mirelahagea.com. MIRELAHAGEA.COM nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul  MIRELAHAGEA.COM sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@mirelahagea.com

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR SI PRODUSELOR

Comenzile efectuate pe site-ul www.mirelahagea.com  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Detaliile sesiunilor de training, coaching si consultanta comandate sunt trimise prin e-mail/sms dupa finalizarea comenzii. In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata datele de desfasurare ale serviciului si sesiunilor cumparate.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru cumpararea de produse sau servicii, HAGEA MIRELA ANCA PFA accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către www.netopia.ro, partenerul HAGEA MIRELA ANCA PFA în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția  HAGEA MIRELA ANCA PFA de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Toate comenzile efectuate in cursul zilei pana in ora 14:00 vor fi predate firmei de curierat in aceeasi zi, livrarea efectuandu-se in termen de 24-72 ore (1-3 zile lucratoare, exceptie facand zilele libere legale sau conditii meteorologice extreme). Dupa predarea plicului / coletului catre firma de curierat, cumparatorul primeste instiintare pe adresa de mail introdusa in momentul lansarii comenzii, cu numarul de expeditie alocat de sistemul firmei de curierat.

Taxa de transport

Taxa de transport este suportata exclusiv de client, in urma alegerii personale a acestei modalitati de livrare si de plata.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Amânarea sesiunilor de coaching poate fi facuta numai daca se intampla cu cel putin 48 de ore inaintea desfasurarii agreate de comun acord, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@mirelahagea.com.

In cazul în care sesiunea a fost plătită și efectuată, iar clientul e nemulțumit, aceasta poate face o solicitare email la adresa contact@mirelahagea.com, precizând motivele nemulțumirii, iar banii îi vor fi returnați în termen de maxim 30 de zile.

În cazul programului Alege Bucuria, dacă după primele 2 sesiuni de grup clientul e nemulțumit sau nu rezonează cu programul sau cu abordarea mea, poate face o solicitare email la adresa contact@mirelahagea.com pentru restituirea in termen de 30 de zile a banilor.

SECURITATEA DATELOR:

Angajamentul nostru

În timp ce MIRELAHAGEA.COM ia măsuri rezonabile și adecvate pentru a vă proteja informațiile personale identificabile provenite din dezvăluirea neautorizată și pentru a preveni posibile încălcări ale securității site-ul nostru web, servicii și baze de date pentru clienți, niciun site web, transmisie pe Internet, computer sistemul sau conexiunea wireless este complet securizată. În consecință, MIRELAHAGEA.COM nu poate garanta că accesul neautorizat, hackingul, pierderea de date sau alte încălcări nu vor apărea niciodată. Folosirea website-ului și a serviciile sunt pe propriul dvs. risc. Compania vă îndeamnă să luați măsuri pentru a vă păstra informații sigure prin memorarea parolei sau păstrarea acesteia într-un loc sigur, deconectarea contului de utilizator și închiderea browserului Web. Ori de câte ori oferiți companiei informații sensibile sau confidențiale (de exemplu, card de credit numere pentru achiziții), MIRELAHAGEA.COM va lua măsuri rezonabile din punct de vedere comercial pentru protejarea informații prin stabilirea unei conexiuni sigure cu browserul dvs web.

 MIRELAHAGEA.COM are o tehnologie de securitate cunoscută sub numele de securitate-socket-layer („SSL”) pentru a proteja transmiterea plăților informații către site-ul web Dacă nu se specifică altfel aici sau pe site-ul WEB unde efectuați o achiziție, numerele cardului de credit sunt utilizate numai pentru procesarea plăților și nu sunt păstrate în scopuri de marketing.

Limitarea răspunderii

MIRELAHAGEA.COM SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. MIRELAHAGEA.COM SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, MIRELAHAGEA.COM SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe contact@mirelahagea.com. Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal IMPORTANT, prin urmare vom indrepta eforturile noastre catre prelucrarea datelor dvs. în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Vă încurajez să ma contactați direct, in legatura cu protecția datelor la adresa de e-mail  sau prin poștă sau curier la adresa: Deva, strada1Mai, nr16, judetul Hunedoara, mail contact@mirelahagea.com

Ce categorii de date prelucrăm

Cand accesati acest site colectam urmatoarele tipuri de date:

 1. Date pe care le colectam automat. Cand navigati pe acest site, folosim instrumente care colecteaza automat date, inclusiv Google Analytics. In general aceste date se refera la locatie, adresa IP, tipul de browser, dar si la anumite comportamente de navigare si orice alta interactiune dintre computerul sau telefonul dvs. cu acest site.

Datele pe care le colectam automat sunt folosite doar pentru statistici si analiza si nu cuprind nici un fel de date personale. Aceste analize au ca scop imbunatatirea acestui site si a serviciilor oferite prin intermediul lui. 

 1. date pe care ni le furnizati dvs. Site-ul foloseste diverse metode prin care utilizatorii transmit informatii si date. Colectam aceste date prin intermediul formularelor de contact, a sondajelor, a rezultatelor din cautari, prin comentarii si alte forme de raspuns, dar si prin furnizarea datelor cand se cumpara un produs sau un serviciu prin intermediul acestui site. 

Folosim aceste informatii pentru a imbunatati experienta cu acest site, pentru a livra anumite produse gratuite sau platite, dar si pentru a va oferi acces la promotii, oferte exclusive si alte tipuri de informatii.

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlu de exemplu, primim informații de la dvs astfel: Când faceți o rezervare pentru o sesiune de coaching (pe pagina www.mirelahagea.com ), ne transmiteți: numele și prenumele, orașul, adresa de e-mail, numărul de telefon pentru a vă putea contacta in vederea desfasurarii sesiunii de coaching solicitate;

Când vă înscrieți pentru newsletter, sau pentru descărcarea ebook-uri gratuite, ne furnizați aceleași informații. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a beneficia de informare despre serviciile de coaching si consultant si a derula acesta aceste servicii.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 • Asigurarea serviciilor de suport.
 • Oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la proiectele de interes pentru dvs și serviciile mele de coaching sau ale partenerilor mei.

Pentru îmbunătățirea serviciilor și relevanței resurselor primite de la mine

Imi doresc în permanență să vă ofer cea mai bună experiență online, atât pentru informare, cât și în momentul rezervării unei sesiuni de coaching. Pentru aceasta, pot colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de utilizator, vă pot invita să completați chestionare. Imi întemeiez aceste activități pe interesul meu legitim de a desfășura activități relevante pentru obiectivele dvs. legate de dezvoltarea personala si profesionala, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru marketing

Vrea să vă țin la curent cu privire la cele mai bune oportunități pentru resursele care vă interesează. În acest sens, vă pot trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail, SMS, telefonic), conținând informații generale și tematice, informații cu privire la resurse similare sau complementare cu cele pe care le-ai accesat, informații referitoare la noutățile serviciilor si programelor de coaching, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi proiecte realizate de mine. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. ca utilizator al site-ului.  Vă asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă. În cele mai multe cazuri, imi întemeiez comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil.

Vă puteți răzgândi și puteți retrage consimțământul în orice moment, prin:

 • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la mine
 • Contactarea mea folosind detaliile de contact descrise mai sus. Imi puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să opresc prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de promovare, urmând să dau curs cererii dvs. in maxim 48 de ore de la solicitare.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care voi folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea. Acestea pot include:

 • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei comfață de atacuri cibernetice:
 • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
 • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul meu legitim de a-mi proteja practica de coaching, fiind înțeles că ma asigur că toate măsurile pe care le iau garantează un echilibru între interesele mele și drepturile și libertățile dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri imi întemeiez prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută e legislația aplicabilă în aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, voi stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp este necesar pentru implementarea serviciului de coaching dorit sau, in cazul newsletterului, pana cand alegi sa vă dezabonezi.  Puteți să soliciți oricând ștergerea anumitor informații sau scoaterea dvs. din baza de datei și voi da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior stergerii dvs., în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite datelor dvs. cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de formare și antrenare a tuturor profesioniștilor înscriși în aceasta baza de dete pentru a primi informații de la mine. În cazul în care imi revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ma angajez să asigur securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor tehnice prin folosirea platformei wordpress pentru realizarea website-ului.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atrag atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu pot fi responsabilia pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul meu.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele mele și/sau vă puteți opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a face o plângere autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ma puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. vă rugăm să reții următoarele aspecte dacă dorești să vă exerciți aceste drepturi.

Identitate

Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugam sa ne transmiți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail pe care ai transmis-o către noi. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

Onorarii

Nu voi solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă. vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a-ți soluționa cererea.

Durata de răspuns

Imi propun să răspund la orice solicitări valide în termen de maximum 48 de ore calculate in termenul zilelor lucrătoare, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum o lună calendaristica. Vă voi anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 48 de ore. S-ar putea să vă întreb dacă puteți să imi spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ma va ajuta să acționez mai repede si sa scurtez timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți

Nu trebuie să respect o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate:

Accesul    

Puteți să imi cereți:

 • să confirm dacă vă prelucrez datele cu caracter personal;
 • să vă pun la dispoziție o copie a acestor date;
 • să va ofer alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le am, la ce le folosesc, cui i le divulg, dacă le transfer și cum le protejez, cât timp le păstrez, ce drepturi ai, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea  

Imi puteți cere să rectific sau să completez datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încerc să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor    

Imi puteți cere să vă șterg datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
 • dați curs unui drept legal de a vă opune; sau
 • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
 • imi revine o obligație legală în acest sens.

Nu am obligația de a ma conforma solicitării dvs de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

 • pentru respectarea unei obligații legale; sau
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care ți-am putea refuza această solicitare

Restricționarea prelucrării datelor

Imi puteți cere să restricționez prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 • acuratețea lor este contestată, pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
 • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau
 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
 • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Pot continua să folosesc datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

 • am consimțământul dvs.; sau
 • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau
 • pentru a proteja drepturile mele sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Imi puteți cere să vă furnizez datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

 • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs. și
 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului meu legitim, în cazul în care consideri că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.
De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de promovare directa, fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate    

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

 • produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
 • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

 • imi este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs;
 • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau
 • se bazează pe consimțământul dvs explicit.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Vă invit să comunicați cerințele dumneavoastră

Fără vă afecta dreptul de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. Astfel că doresc să vă reamintesc faptul ca ma puteți contacta în orice moment, prin transmiterea solicitării dvs la contactele de mai jos.

Contact pentru chestiuni legate de considenșialitatea datelor dvs

 Prin e-mail la adresa:  contact@mirelahagea.com sau prin poștă sau curier la adresa: Deva, strada 1 Mai , număr 16, județul Hunedoara, Romania.

ro_RORomână