CUM CREEZI O VIAȚĂ FĂRĂ STRES DE CARE TE BUCURI

OFERTA VALABILĂ îNCA

In majoritatea timpului simți că te bucuri de viață ? ...

Sau poate că

 • te pierzi adesea în gânduri despre ce ai greșit în trecut sau ar putea să ți se întâmple în viitor ?
 • continui să faci lucruri despre care știi că sunt nesănatoase și neproductive, ți-ai propus de mult să schimbi ceva și nu ai reușit să începi sau să te ții de ce ți-ai propus
 • te comporți uneori în moduri care îți aduc tristețe , furie și nemulțumire

Dacă ești gata să îți asumi responsabilitatea pentru starea de bine din viața ta  și să ieși din roata îngrijorării, a obiceiurilor care te împiedică să trăiești așa cum îți dorești, a gândurilor critice, te invit în programul

Aleg bucuria

CUM ARATĂ BUCURIA TRĂITĂ ÎN FIECARE ZI ?

 • Simți și știi că ești pe drumul cel bun pentru tine
 • Ai claritate în minte
 • Îți e mai ușor să iei decizii
 • Te concentrezi mai ușor
 • Obții ceea ce îți dorești bucurându-te de întreaga călătorie
 • Viața e mai distractivă și mai ușoară
 • Acționezi cu calm în situații conflictuale
 • Ieși din spirala autocriticii
 • Îmbunătățești comunicarea cu ceilalți
 • Gestionezi mai ușor experiențele neplăcute
 • Ești mai fericit. Mai iubitor. Mai așa cum își dorește inima ta
Să urmez primul curs Aleg Bucuria cu Mirela, mi-a fost de mare ajutor. Mi-a dat multă claritate și încredere, iar întâlnirile cu ea au fost încărcate de informații folositoare. Folosesc zilnic instrumentele recomandate de ea și, așa cum este și numele programului, Aleg Bucuria in fiecare zi! In ședințele cu Mirela, am reușit să mă deschid și să vorbesc despre lucruri care mă apasă, despre suferințe vechi pe care nu oricui le puteam spune. Starea de bine, de liniște și încredere, s-a instalat în sufletul meu încă de la prima întâlnire cu ea. Îi sunt recunoscătoare pentru dăruirea și implicarea pe care o are, pentru că simt la fiecare discuție cu ea, că îi pasă cu adevărat de mine. Mulțumesc cu iubire!
Liana Bratu
Participant ALEG BUCURIA
Fac parte dintre sceptici în general și dintre cei care cred ca problemele interioare ți le poți rezolva doar singur. Dar la un moment dat am conștientizat ca nu reușesc sa schimb mare lucru, totusi. Întâmplarea a făcut sa primesc o îndrumare înspre programul Aleg bucuria și m-am decis sa fac și această încercare. Cu surprindere, sceptica din mine a descoperit ca lucrurile se pot schimba cu îndrumarea cuiva. Pentru mine, a fost Mirela, cu înțelegerea și blândețea ei, care mi-au câștigat încrederea. Am reușit în decursul unei luni sa îmi privesc problemele din alta perspectiva și sa învăț din program cum sa le abordez pentru a-mi fi mai ușor sa le rezolv.
Delia Boca
Participanta program ALEG BUCURIA
Am intrat in programul Mirelei Aleg bucuria tocmai pentru a gasi si readuce bucuria mult cautata in viata mea. Spun cu sinceritate ca ma asteptam la exercitii complicate prin care sa descopar bucuria, dar nu. Mirela a facut o magie si cu blandetea si rabdarea ei a facut totul atat de simplu incat nici nu iti dai seama cum totul se transforma in jurul tau si vezi bucuria ascunsa tot de tine atata timp. Recomand cu cea mai mare caldura experienta Aleg Bucuria tocmai pentru ca in aceasta calatorie descoperi cat de usor este sa fii FERICIT. Ce a facut Mirela cu mine? O simpla magie,aceea de a transforma prin rabdarea si atentia ei lucrurile care mie mi se pareau complicate si de neatins in cel mai frumos joc pe care orice copil il poate juca. M-a readus la esenta fiintei mele, la copilul din mine cu care m-am imbratisat, m-am jucat si am devenit cei mai buni prieteni. Asa am reusit sa fac pace cu mine , cu gandurile mele si sa reincep sa ma iubesc, sa am incredere in mine. Pentru magia care se intampla, probabil nu intamplator, la inceputul lunii cadourilor si nu numai iti multumesc Mirela.
Geta Gherman
Participanta program ALEG BUCURIA

CE OBȚII DACĂ PARTICIPI?

Programul te ajuta să scapi de îndoială și de convingeri limitative, ca să te iubești pe tine mai mult și să trăiești viața din plin.

  • Îți clarifici valorile și înveți să faci mai ușor alegeri și să iei decizii care sunt în acord cu ele. Ca urmare, economisești timp și energia pe care o consumai frâmântându-te, iar viața devine mai  ușoară pentru tine
  • Practici și înveți instrumente simple ca să eliberezi emoțiile care te copleșesc și să îți aduc echilibru în minte, în loc să reiei aceleași scenarii care nu îți ajută la nimic
  • Înțelegi mesajele prin care emoțiile tale ți le transmit și ai mai multă blândețe față de tine în primul rând și ca efect natural vei fi mai blând cu ceilalți
  • Înveți să oprești fluxul gândurilor negative înainte de a cădea într-o spirală care te duce la tristețe și furie
  • Înlocuiești convingeri care te blochează cu altele, productive pentru tine
  • Rămâi în echilibru și armonie în situații care te destabilizau
  • Ai un nivel de energie mai ridicat pe parcursul zilei
  • Ai o imagine de sine mai bună și o atitudine de învingător
  • Înveți să îți construiești încrederea în forțele proprii, ai curaj să-ți atingi obiectivele
  • Îți dezvolți obiceiuri care îți fac viața mai ușoară și mai frumoasă și un plan de acțiune ca să păstrezi această stare în tine și pe viitor
  • Începi să simți și să vezi că trăiești pe o frecvență a iubirii și bucuriei și că ești creatoareal vieții tale

PROGRAMUL NU ESTE PENTRU TINE DACĂ

Nu ești interesată să schimbi ceva din ceea ce gandesti si ceea ce faci

Nu dorești să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta

Vrei să doar să vorbești despre lucruri fără să le pui în practică

Nu dorești să acorzi ZILNIC timp să practici exercițiile propuse

Nu dorești să participi la întâlnirile de grup

Cum lucreaza Mirela? Cu o minte limpede si libera de orice judecată de valoare, prezenta Total pentru client, reușește mereu sa ma ghideze bland si ferm catre găsirea propriei clarități. Cu inima deschisa si calda, este mereu preocupata sa imi fie sprijin, spre a-mi găsi propriile solutii de crestere si evoluție. Îmbina cu lejeritate instrumente de coaching, Matrix reimprinting, EFT si multe altele, intr-un mix armonios si foarte eficient. Ce ti-ai mai putea dori in plus? Nimic!.
Nausica Vințan
Manager BIofocus
I woke up this morning happy seeing a Rainbow in my life. Coach Mirela has helped me to release my negative feelings and emotions about my self-esteem from the past that have helped me boost my performance and self-esteem from a 3/10 to a 9.5/10. I feel so empowered and most important that the FEAR that i used to have does not exist in my life anymore and i am ready to FLY. Thanks so much.
Claire Keow
Managing Partner - Game Changer International
Întâlnirea de ieri cu Bucuria a fost de- adevaratelea. Adică bucuria din sufletele participanților la întâlnire s-a propagat de la unul spre celalalt. I-am simțit pe toți dornici să dăruiască bucurie, dar și să primească. Și datorită intrebărilor tale bine alese, ne-am edificat fiecare dintre noi ce anume aduce bucurie in viata noastră. Bucuria m-a însoțit și astăzi, întreaga zi, așa ca iți mulțumesc în primul rând ție, Mirela, prieten drag si valoros, dar și celorlalți participanți la întâlnire, oglinzi ale mele într-ale bucuriei. Am îndrăgit mult evenimentele organizate de tine , și după fiecare întâlnire cu tine acolo, în frumoasa atmosferă a cafenelei devene, am motiv sa ma înclin și să spun ,, Jos pălăria!"
Liliana Neamțu
Avocat

CUM POT AFLA DACĂ ACEST PROGRAM E POTRIVIT PENTRU MINE ?

Pentru a te sprijini să faci o alegere în cunoștință de cauză, te invit la o sesiune GRATUITĂ de claritate (o jumătate de oră) ca să decizi dacă rezonezi cu abordarea mea și dacă îmi poţi acorda încrederea ta. Timite-mi un mail la contact@mirelahagea.com ca să stabilim împreună ora întâlnirii.

Sunt Mirela Hagea, Learning Coach și practician EFT și Matrix Reimprinting.

Misiunea mea e să inspir și ghidez oamenii (care vor asta) să-și regăsească iubirea de sine și bucuria interioară în timp ce-și îndeplinesc visele personale și obiectivele profesionale.

Cred că dacă suntem prezenți la lumina și bucuria din noi, avem o altă energie și ceea ce ne dorim devine mai ușor de îndeplinit.

Prin tot ceea ce fac – sesiuni individuale de coaching, workshop-uri, intervenții de învățare, susțin acest fel de transformare în oameni și în organizații.

Cum ar arăta viața pe Pământ, dacă am alege să trăim cu bucurie, împreună ?

DE CE SĂ MĂ ÎNSCRIU ?

Ca să reușești să îți transformi viața, ai nevoie să practici regulat  acțiuni noi și diferite. E nevoie să schimbi felul în care faci lucrurile, dacă nu ai rezultatele dorite. Si nu e ușor să faci asta de unul singur, de aceea un partener în schimbarea pe care o dorești te poate ajuta mult  Iar atunci când practici împreună cu un grup de persoane care se susțin reciproc, rezultatele sunt și mai bune.

Ca să eliberezi frustrări  și să accepți părți din tine pe care le-ai respins o viața întreagă, să înveți să te iubești  și să te bucuri de viață.

În program vei primi instrumente practice și exerciții care îți vor dezvolta o altă perspectivă asupra vieții. Îți vei dezvolta obiceiuri mentale și practice pentru propria ta bucurie.

La sfârșitul programului vei fi practicat suficient noile obiceiuri, ca să-ți fie natural și mult mai ușor să continui singur.

Este un program EXPERIENȚIAL care se desfășoară pe durata a 5 săptămâni

În fiecare săptămână va avea loc un atelier practic online (coaching de grup) cu durata de 2 ore și jumătate care va cuprinde:

 • Conectare pentru a crea o atmosferă deschisă, în care să ne simțim confortabil
 • Exerciții practice de grup și în perechi
 • Explicarea conceptelor noi folosite
 • Reflecție asupra celor învățate
 • Întrebări și răspunsuri
 • Tema pentru săptămâna viitoare

In prima săptămână a programului vei beneficia de O SESIUNE INDIVIDUALĂ DE COACHING, iar o A DOUA SESIUNE o vom stabili în funcție de nevoile tale în una din săptămânile următoare, până la încheierea programului. Sesiunile durează o oră și jumătate.

STRUCTURA PROGRAMULUI

Atelierele practice de grup se vor desfășura 

JOI 18.03.2021 – între 19 si 21.30

JOI 25.03.2021 – între 19 si 21.30

JOI 01.04.2021 – între 19 si 21.30

JOI 08.04.2021 – între 19 si 21.30

JOI 15.04.2021 – între 19 si 21.30

Să recapitulăm ce primești

5 întâlniri online de coaching de grup

pe teme corelate cu bucuria de a trăi o viață împlinită

2 sedințe individuale online

beneficiezi ( la alegerea ta) de coaching și/sau tehnici de eliberare emoțională și Matrix Reimprinting ( pentru rescrierea convingerilor care te blochează)

Teme de casă și Materiale auxiliare

în format electronic

Grup de suport

pe Whatsapp

preț program - 950 ron

până la data de 11 martie

PRET EARLY BIRD - 790 ROn

Bonus

O sesiune de coaching de grup bonus pentru follow-up după 30 de zile

Susținere prin email din partea mea pe toată perioada programului

GARANȚIE 100%

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită

In primele 15 zile de la inceperea acestui program, dacă participi și constați că nu ți se potriveste, nu ești satisfăcută de rezultate, îți înapoiez integral suma plătită.
Nu ai niciun risc.

Întrebări frecvente

Valoarea pe care o primești depășește investiția ta.  Prețul unei șesințe individuale este de 300 ron, și tu beneficiezi de 2 asemenea ședinte în program.

Programul e persomalizat pentru nevoile tale și ai parte de sprijinul meu pe toată durata lui.

Da contactează-mă la telefon și îți dau toate detaliile.

În primul rând vei avea parte de o atmosferă de încredere și susținere, de sprijinul meu și al colegilor. Dacă nu ai făcut parte niciodată dintr-un astfel de grup, îi vei simți puterea  din energia pe care o vei primi și prin ușurinta cu care vei învăța lucruri noi.

Vei ocazia să practici împreună cu colegii exerciții care îți vor aduce claritate și o înțelegere mai profundă a felului în care funcționezi.

Vei practica metode de a te elibera de stres în câteva minute.

 

Sesiunile individuale se desfășoară online, în perioada programului, E important să cumulăm efectul acestor întâlniri individuale cu efectele întâlnirilor de grup.

Datele le alegem împreună, în funcție de disponibilitățile fiecăreia dintre noi.

Prima ședință e recomandat să fie cât mai aproape de începutul programului, sau chiar înainte de începerea lui.  

Te rog să îmi trimiți întrebările tale pe adresa  contact@mirelahagea.com Dacă vrei să vorbim sună la telefonul 0040/726698139. Îți răspund cu plăcere la toate întrebările.

 

 

 

ro_RORomână