matrix reimprinting

Matrix Reimprinting este o tehnică a Psihologiei Energetice, care combina tehnicile de eliberare emotionala (EFT) cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie.

Conform teoriei fizicii cuantice suntem cu totii conectati un camp energetic unificat, cunoscut de obicei sub denumirea de camp sau Matrice. (Termenul a fost inventat  in anii ’40, de catre parintele teoriei cuantice, Max Planck). Matrix Reimprinting foloseste aceleasi puncte ca si EFT, care sunt „tapotate” in acelasi mod, dar protocoalele sunt diferite.

fondatorul Matrix Reimprinting
Karl Dawson

“Cîmpul matrix este peste tot în jurul nostru și ne conectează cu trecutul nostru. Acest lucru se întâmplă deoarece noi ne păstrăm traumele si experiențele stresante ale vieții în câmpul matrix. Acestea ne influențează fiecare gând, comportament și acțiune. Orice psihoterapeut sau psiholog poate explica ce se întâmplă în corp atunci când se produce o traumă. O parte din noi se desparte sau se disociază pentru a ne proteja de traumă și de aceea uităm și nu ne mai aducem aminte de acel incident traumatic care s-a produs. Dar unde se duce această parte care se disociază? Experiența mea din ultimii ani mi-a arătat că se duce in Matrix. Noi păstrăm în câmpurile noastre evenimentele traumatizante care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu doar ca amintiri, ci ca entități energetice specifice pe care le-am denumit Holograme Energetice Conștiente (Energy Consciousness Holograms) sau ECHO. Cu tehnica Matrix Reimprinting putem lucra direct pe aceste entități (ECHO) rezolvând încărcătura energetică din jurul lor. Acest fapt schimbă relația cu trecutul nostru și ne afectează starea fizică și emoțională din prezent.

ECHO nu are niciun corp, dar are o conștiință independentă. De exemplu dacă ai avut o experiență traumatizantă la vârsta de 7 ani, partea din tine „care a înghețat ” și s-a desprins dacă nu a fost vindecată, are încă aceeași conștiință de 7 ani. Ați trăit mulți ani, ați trecut prin multe experiențe și ați învățat multe lucruri dar ea încă mai este prinsă în acel eveniment original.  Problema este că atunci când ceva din viața ta declanșează vechea amintire, poți simți dintr-o dată sentimentele si „ruptura” de la 7 ani.

 De aceea, uneori avem o reacție disproporționată la evenimente. Sau simțim emoții intense care nu au sens cu adevărat – cum ar fi teama sau anxietatea atunci când in realitate nu se întâmplă nimic rău.

De ce Matrix Reimprinting?

Sunt studii stiintifice care demonstreaza ca 95-98% dintr-o zi functionam pe programele subconstientului nostru (obisnuinte, comportamente si activitati dobandite in perioada copilariei pana in 6-7 ani).  Aceste programe negative, credinte limitative cresc nivelul stresului astfel incat corpul se straduieste sa se adapteze din punct de vedere chimic, hormonal, celular si chiar la nivelul ADN-ului.  Cand aceste lucruri se intampla se poate instala o suferință fizică sau psihică, o boală.

Matrix Reimprinting permite rezolvarea experientelor neplacute din trecut prin inlocuirea, la propriu a amintirilor vechi care ne-au provocat atata suferinta cu unele noi degrevate de tot acel bagaj emotional negativ. Nu înseamnă că negăm ceea ce s-a întâmplat in realitate, ci rescriem informația subconștientă care ne spune că lumea nu este un loc sigur.

E o tehnică blândă, clienții nu au nevoie să retrăiască aceeași traumă decât la un nivel minim pentru a o vindeca
Ajunge rapid la esența problemei, permițând localizarea rapidă a traumelor din perioada copilariei
Permite crearea unor convingeri pozitive si  schimbari cognitive la nivelul percepțiilor
Trimite mesaj corpului tău ca trauma a fost depășită.

Ieri (27 Martie 2020) am apelat la Mirela pentru o problemă pe care am încercat să o rezolv de mulți ani prin diverse metode terapeutice. Așa cum știu din experiența mea profesională există întâmplări din perioada copilăriei care rămân inaccesibile conștientului. Și pentru care ai nevoie de tehnici de lucru la nivel inconștient ca să poți schimba ceva. Tehnica de eliberare emoțională (EFT - Emotional Freedom Tehniques) folosită de Mirela la începutul ședinței m-a ajutat să explorez senzația corporală neplăcută asociată problemei pe care voiam să o rezolv. După 10 - 15 minute aceasta s-a atenuat atât de mult încât am rămas plăcut surprins. Acesta a fost momentul pe care Mirela l-a așteptat pentru a doua tehnică, cea de Matrix Reimprinting. Nu sunt o persoană ușor hipnotizabilă cu toate că sunt un fan al Hipnozei. Nu oricine sau orice tehnică reușesc să mă aducă în stare de transă astfel încât să pot face schimbări la nivel inconștient. Mirela a reușit însă! După încă o oră de lucru am experimentat corporal senzația de bine pe care mi-o propusesem la începutul sesiunii. Și mai mult decât atât. Am învățat de la Mirela și cum îmi pot recrea această senzație numai în 5-10 minute folosind aceleași tehnici pe care le-a folosit ea cu mine. Ia legătura și tu cu Mirela dacă vrei să schimbi ceva ce te sâcâie de mult și nu ai reușit până acum. PS: Eu am experimentat una dintre cele mai reușite sesiuni de lucru din ultimii ani. Și am făcut multe cu care am să o compar 😉
Marian Opran
Coach
Principiile care stau la baza Matrix Reimprinting
  1. Suntem cu toții creați din energie, care însă vibrează atât de repede, încât dăm impresia ca suntem alcătuiți din materie solidă.
  2. Suntem interconectați printr-o rețea cunoscută sub mai multe denumiri, îi vom spune Matrice.
  3. Ne trimitem gândurile în Matrice, iar ele se intorc înspre noi sub forma experienței de viață. Înțelegerea câmpului energetic unificat a determinat conștientizarea faptului că suntem creatorii propriei realități, pentru că lucrurile asupra cărora ne concentrăm crează în Matrice niște unde, care se întorc la noi sub forma experiențelor pe care le trăim. Atragem experiențele cu frecvența vibrațiilor asemănătoare cu a noastră.
  4. Putem schimba modul in care ne trăim viața modificând imaginile din Matrice. Toate experiențele noastre de viata, plăcute sau neplăcute sunt înregistrate în aceasta matrice, ca imagini, în forma unor Holograme Energetice de Conștiintă abreviate ECHO (Energetic Counsciosness Holograms).

ca să mă învăț să îmi transform convingerile neproductive și să învăț să trăiesc viața așa cum am dorit mereu

Matrix Reimprinting se bazează pe teoriile inovatoare din domeniul psihologiei aplicate si reprezinta una din cele mai puternice si eficiente tehnici de eliberare si transformare care poate aduce rezultate intr-un timp scurt, sporindu-ne sănatatea, starea de fericire și bunăstare in prezent. Când ne recăpatam echilibrul si pacea sufleteasca, oferim echilibru si pace întregii lumi.
en_USEnglish