Intenția mea e să inspir și ghidez oamenii (care vor asta) să-și regăsească iubirea de sine și bucuria interioară în timp ce-și îndeplinesc visele personale și obiectivele profesionale.

Cred că dacă suntem prezenți la lumina și bucuria din noi, avem o altă energie și ceea ce ne dorim devine mai ușor de îndeplinit.

Cred că e nevoie de mai mulți lideri care să-și regăsească liniștea și îmțelepciunea interioară, ca să creeze și să conducă afaceri care nu sunt doar înfloritoare, dar au în vedere bunăstarea angajaților, a clienților, a comunității, a naturii.

Prin tot ceea ce fac – sesiuni individuale de coaching, workshop-uri, intervenții de învățare, susțin acest fel de transformare în oameni și în organizații.

Cum ar arăta viața pe Pământ, dacă am alege să trăim cu bucurie, împreună ?

Activează-ți înțelepciunea și puterea interioară, învața să aduci mai multă bucurie în viața ta folosind 3 metode testate

Pentru unii oameni poate că lucrurile se întâmplă mai repede, eu am ajuns la mijlocul vieții când mi-am dat seama că e așa mare gălăgie în mintea mea, că nu îmi mai ascult inima. Știi vorba aceea – cel mai lung drum din lume e de la minte la inima – cine a rostit-o, a rostit-o și pentru mine. Mi-am dat seama că am acționat foarte mult din teama de a fi respinsă, că m-am protejat să nu mai simt tristețea și durerea și am închis și ușa bucuriei, în felul ăsta. Coachingul m-a ajutat să îmi deschid ochii, să privesc altfel lumea și am simțit că asta îmi doresc și eu să ofer oamenilor – spațiu și sprijin pentru a regăsi claritate în minte și bucurie în suflet.

Mereu mi-a plăcut să învăt, așa că după prima formare de coaching, am ales să mă certific suplimentar in coaching de grup prin intermediul Points of you și m-am îndrăgostit de coachingul de echipă fiind voluntar în cadrul programului Zburd- educație prin coaching, în cadrul căruia am fost formată ca și Coach de echipa utilizând metodologia Action Reflection Learning. Magia și rezultatele acestei metodologii m-a îndemnat să obțin certificarea de Learning Coach, direct de la creatorii ei.

Dincolo de certificări și cursuri, cel mai important lucru pentru mine este felul în care m-am transformat pe acest drum. Am constatat pe pielea mea că cine sunt strigă mai tare decât orice aș spune și că pentru a fi prezentă fără să judec și cu încredere totală în posibilitățile clientului meu, e necesar să fac același lucru și cu mine.

Pentru mine coachingul este despre a vedea lumina din oameni, chiar și atunci când este doar o scânteie. Cred că lumina crește atunci când ne aducem atenția asupra ei și în prezența luminii oamenii își regăsesc înțelepciunea, puterea interioară și propriile răspunsuri la provocările vieții.

Pentru a vedea lumina din ceilalți, lumina mea trebuia să fie aprinsă și din păcate nu era. M-am ocupat mereu să rezolv problemele altora, în timp ce lumina mea abia mai pâlpâia . Am început așadar propria călătorie spre a mă vedea cu ochii iubirii Am citit, am urmat alte cursuri, workshop-uri, seminarii, constatând pe parcurs că teoretic cunoșteam multe lucruri, dar mă comportam altfel decât îmi doream.

Am avut nevoie să îmi vindec rănile interioare și să îmi transform convingerile neproductive. Am fost coach și am fost clientul altor coachi. Am cautat soluții și pe acest drum al transformării am întâlnit Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT ) și Matrix Reimprintig. Pe măsură ce lucram cu ele, am văzut și am simțit schimbări în mine. Mi-am dat seamă că sunt exact instrumentele suplimentare pe care le căutam, pentru a ajuta oamenii ( și pe mine) să-și depășească blocajele, să-și rescrie convingerile și să-și transforme visele în realitate.

 Cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost și este munca mea interioară, căreia îi dedic timp și energie în fiecare zi. Asemeni unui bambus, am avut nevoie de timp ca să readuc iubirea de sine și bucuria în viața mea, ca să pot oferi din ceea ce sunt, mai mult decât din ceea ce știu.

În prezent le sunt alaturi oamenilor care își doresc să-și regăsească bucuria  de a trăi și de a crea conștient, cu pasiune, împreună cu ceilalți , viața pe care și-o doresc.  Prin tot ceea ce fac, că e coaching de viață sau de echipă, sau workshopuri independente, creez si susțin acea atmosferă in care oamenii își regăsesc puterea interioară, se deschid spre dorințele inimii lor și către ceilalți, comunică ce își doresc cu adevărat și fac pași asumați spre visele lor.

Își crează viața pe frecvența iubirii și bucuriei.

Prezentă lângă tine atât cu sufletul cat si cu tot suportul de care ai nevoie, pentru a-ți implini obiectivele, depașindu-ți temerile. Are o profunzime care te face sa cauți și să gasești ce este mai valoros, în tine. Și un OM cald, calm si cu bucurie în tot ceea ce face.
Anca Gheorghiu
Managing Partner, Business Trainer&Coach, Consultant at MARKANT CONSULT
Am cunoscut-o pe Mirela în perioada când căutam sa aflu cine sunt eu. Discuțiile cu ea și Întâlnirile de suflet de la Deva, mi-au ușurat misiunea. Mirela reușeste sa vadă ce e mai frumos in tine, să te încurajeze și motiveze, fără a pierde vreo secunda realismul și obiectivitatea. O îmbrățișare, fie ea și virtuală, schimbă starea de spirit. Mulțumesc pentru tot!
Alina Grosan

ca să îmi transform convingerile neproductive și să învăț să trăiesc viața așa cum am dorit mereu

ro_RORomână